sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tässä muutamien viikkojen aikana on ollut paljon aikaa miettiä ja puntaroida omia ajatuksia ja omaa henkistä puolta. Kun terveys ei olekaan itsestäänselvyys tulee huomattavasti enemmän arvostettua sitä ,että pääsee sinne salille treenaamaan tahi aamuaerobista tekemään lempimusiikin tahdissa.

Olen aina ollut hektinen ja hyvin räjähdysherkkä, joten energian kanavointi johonkin vähemmän vahingolliseen on suht. tärkeää tasapainon säilyttämiseksi... eilen ja tänään olen käynyt tunnustelemassa josko kunto kestää hikoilun ja hyvältä näyttää, ilmeiset vaikutukset endorfiinin virtaamisesta huomattavissa heti, ajatus kirkastuu(pois itsesäälissä rypemisestä), nestekierto(juoksen vessassa jatkuvasti) ja ennenkaikkea tukkoisuus kauttaaltaan koko kropasta poistuu, I'm Happy.

Huomaan myös vuodenajan ja valon määrän vaikuttavan yleiseen mielialaan ja ehkä tästä synkästä talvesta alkaa taittua nää melankoliset kirjoitukset, omat kirjoitukset ja ajatukset olleet hyvinkin negatiivissävytteisiä tuolla aikaisemmassa blogisssa.Seuraava kehityskohteeni on lihaksista voimakkain eli pää, jonka aion täyttää mukavilla ajatuksilla ja selkeillä päämäärillä:) Erään viisaan sanoja mukaillen ' siivoan kaikki negatiiviset tunteet ja negatiivisia tunteita aiheuttavat pois elämästäni'

Huomenna hierontaa ja piiitkästä aikaa töihin:) muistakaa hymyillä ja olla iloisia terveydestä!!!!


-Heidi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti