sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

aaahh elämä on...

Tämä viikko on pitänyt paljon mukavia asioita sisällään, muutamia ahaa elämyksiä on tullut.Viikko pitänyt sisällään seuraavaa:

Maanantai: pepputreeniä ala Jukka Räsänen, ihan tuli uutta oppia kuinka saada takamus niin kipeäksi että istuminen on lähes mahdotonta:) samalla uusia lämmittelyliikkeitä jotta en tuota selkääni riko enempää. Kiitos ja kumarrus, suosittelen kaikille fysioterapeuttista lähestymistä salitreenaamiseen:)

muutenkin viikko mennyt mukavasti kun usempaan otteeseen päässyt Wolfille treenaamaan ja samalla nähnyt ystäviä, etenkin maanantaina ihanan Pilvin kanssa kahvittelua ennen treeniä, oli terapeuttista!!!

Lauantaina sain pitkästä aikaa ripsienpidennykset, otka helpottavat kaikinpuolin naisen elämää, mää niin inhoan ripsarin kanssa pelaamista aamuisin. no nyt on räpsyttimet:) Made By  Beauty Berry, Sanna-Kaisa Riihimäki!!! kannattaa käydä katselemassa sivuilla oli hyviä tarjouksia mm ripsistä!!

Kuva todisteeksi:)   jos siitä jotain näkee...       



eilen ja tänään paljon oltu ulkona kun pojat saivat uudet pyörät ja pihassa on kurvailtu useampi tunti:) kyllä raikas ilma tekee mielelle hyvää, että ylös, ulos ja lenkille:)


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille:)

1 kommentti:

  1. Mun treenipäivät ovat piristyneet kummasti kun olen tarkoituksella ja tahattomasti törmännyt sinuun :) Dieettiläisenkin treeni sujui yhteisen kahvitteluhetken jälkeen ihan eri tavalla kuin ennen. Ja räpsyttimet on upeat. Kunhan et liikaa räpsyttele kun jo nyt hurmaat ihmisiä.. ;)

    VastaaPoista